Gostinstvo

Gostinske kapacitete omogočajo postrežbo do 60 gostom, ki jim lahko ponudimo kompletno oskrbo s prenočiščem in aktivnim preživljanjem prostega časa. Gostje se nam lahko pridružijo tudi ob določenih delih na kmetiji (trgatev, koline). Naše specialitete so vezane predvsem na haloško okolje (različne tople jedi, haloška gibanica, meso iz tünke, suhomesnati izdelki…). Vso hrano, ki jo ponudimo, pridelamo na kmetiji.

Žurmanov breg je idealno izhodišče za izlet (peš ali z avtomobilom). Dvesto metrov od kmetije je rojstna hiša igralca Maksa Furjana, v razdalji od enega do štirih kilometrov pa je raztresenih kar šest cerkva. Poleg cerkva je treba omeniti še dvorec Zavrč, v bližnji Dornavi istoimenski dvorec, ki velja za eno lepših posvetnih stavb poznega baroka v Sloveniji in najlepši ravninski dvorec na Štajerskem, ter grad Borl. Ptujske toplice so od Zavrča oddaljene 22 kilometrov.

Oprema: bar, restavracija, lastno parkirišče, kuhinja, pomivalni stroj, pralni stroj, sef, prva pomoč, vinotoč, prostor za piknik, žar na vrtu.

Aktivnosti v okolici: kolesarjenje, pohodništvo, ribolov, sankanje, lokostrelstvo, lov, jahanje, kanu, kajak, nogomet, tek, treking

Rezervacija

Rezervirajte svoje doživetje sedaj.

Katalog s ponudbo

Utrinki iz našega podeželja

Družbeni mediji

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo soglašate s piškotki.
Vredu