Wellness

V objem Haloških gričev smo namestili še dodatni vir sprostitve. V našem hišnem welnessu panoramskim pogledom na vinograde Vam nudimo dve zasebni suiti opremljeni z prostorno masažno kadjo in kombinirano finsko-infra sauno s razgledom na Haloško pokrajno.

Za Vašo sprostitev bo poskrbela Finska savna v kombinaciji z infra, pečka je polnjena z vulanskim kamenem tempereturo in vlažnost lahko sami prilagodite svojim željam. Magnezijev grelec bo poskrbel za oddajanje infra svetlobe.

Masažna kad bo sprostila vaše mišice in pregrela vaše telo. Kad ima na voljo dve ležišči z kmbiniranimi masažnimi sistemi.

Pred suitemi je na vojo garederoba z omarami, v suiti pa bomo za Vas priprevili kopalne brisače in brisače za savnanje. Na razpolgao je tudi sušilnik za lase.

Cenik

Za popolno razvajanje lahko izberete med ponudbo, ki smo jo pripravili za Vas:

Vsa ponudba velja glede na razpoložljive kapacitete in po predhodni rezervaciji.
Našim penzionskim gostom ob obisku wellnesa priznamo 15% popust.

Solna terapija

Solna terapja je naravna in varna metoda lajšanja zdravstvenih težav. S pomočjo medicinske naprave, imenovane halogenator, v prostoru ustvarimo klimo, ki je podobna morski in tisti v rudnikih soli. Ta blagodejno vpliva na naše telo in počutje. Primerna je tako za otroke kot za odrasle,še posebaj za tiste z zdravstvenimi težavami kot so bronhitis, asma. bolezni in vnetja dihal, gripa, pljučnica, vnetja ušes in sluznice obnosnih votlin, alergije, ekcemi ter dermatitis. Terapije pomagajo tudi pri kroničnem stresu, utrujenosti, smrčanje, bolečinah v sklepih itd.

Ugodnost paket 13 terapij, plačaš 10 terapij v vseh kategorijah.
Našim penzionskim gostom ob obisku slane sobe priznamo 40% popust!

Rezervacija

Rezervirajte svoje doživetje sedaj.

Katalog s ponudbo

Utrinki iz našega podeželja

Družbeni mediji

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo soglašate s piškotki.
Vredu